Achterdeuren en tuindeuren

Tuindeuren en achterdeuren zijn er in verschillende stijlen. Zo kunt u kiezen voor een achterdeur met volledig veiligheidsglas, een dicht paneel of bovenin glas en onderin een paneel. Daarnaast kunt u ervoor kiezen of de deuren naar binnen of naar buiten draaien. Achterdeuren zijn de meest gebruikte kozijnen van een woning, daarom hebben we de deuren standaard voorzien van vier blokscharnieren, low-step, en een volautomatisch driepuntsluiting en SKG-cilinder van Winkhaus.

Achterdeuren

Er kan gekozen worden voor een kunststof achterdeur die naar binnen of naar buiten open draait. Bij een naar buiten draaiende deur wordt altijd gebruik gemaakt van een vlak kozijn profiel waar de deur in zijn geheel invalt. Hierdoor sluiten de deuren perfect en is hierdoor de deur inbraak werend en weerbestendig.

Tuindeuren

Met openslaande tuindeuren creëert u een prachtige doorgang naar de tuin. Tuindeuren zijn twee deuren die naar binnen of buiten open slaan. Bij kunststof tuindeuren is het mogelijk om de twee deuren tegelijk te openen maar ook om één deur dicht te laten. Deze volgdeur kan met een hendel geopend en gesloten worden.