Vragen over subsidies voor kunststof kozijnen?

Subsidies voor kunststof kozijnen

Overweegt u om kunststof kozijnen in uw woning te laten plaatsen?, wellicht heeft u recht op subsidie!

 

Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE)

Vanaf januari 2021, dit jaar, is er een nieuwe regeling voor het aanvragen van subsidie. Afgelopen jaar kon u gebruik maken van de SEEH regeling, deze regeling is omgezet naar de ISDE. Dit houdt in ‘Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing’, u kiest voor kunststof kozijnen gecombineerd met 1 andere isolerende maatregel óf een ander type maatregel zoals een zonneboiler of een warmtepomp. Afhankelijk of u een particuliere of zakelijke aanvraag doet, zijn er verschillende voorwaarden van toepassing.

 

ISDE subsidie kunststof kozijnen voor particulieren

U vraagt de ISDE regeling aan nadat de kunststof kozijnen bij u geplaatst zijn. U komt in aanmerking voor de warmtepompen, zonneboilers, aansluiting op het warmtenet en keuze uit 5 verschillende energiebesparende maatregelen, waaronder het aanschaffen van kunststof kozijnen.

 

ISDE subsidie kunststof kozijnen voor de zakelijke markt

Als zakelijke klant kunt u ook in aanmerking komen voor de ISDE. U vraagt de subsidie voor de kunststof kozijnen van te voren aan bij de overheid. U kunt meerdere maatregelen aanvragen in 1 aanvraag, waaronder ook zonnepanelen en/ of windtrubines.

 

Energie bespaarlening voor de particuliere markt

Om als particulier in aanmerking te komen voor de SNN regeling dient u te voldoen aan een aantal voorwaarden. U dient namelijk de bewoner én eigenaar van de woning te zijn. Verder, kunt u op het moment dat u de offerte bij ons aanvraagt deze indienen bij de SNN. Het is belangrijk dat uw en onze handtekening samen met een plaatsingsdatum onder voorbehoud op de offerte vermeldt staan. De SNN keurt deze offerte dan goed en u ontvangt de subsidie.

 

Energie bespaarlening voor de zakelijke aanvraag

Indien u gebruikt wilt maken van de SSN regeling als VVE (Vereniging van eigenaren) eigenaar is dit ook mogelijk. Het is dan belangrijk dat u de bewoner van de woning bent en dat uw woning voor 1995 is gebouwd en opgeleverd.